Пишете ни на: office@sodvarna.com
Обадете ни се на: 052 602 179, 052 602 779
Работно време на офиса: от Понеделник до Петък от 08:00 до 17:00 часа. Почивни дни: събота, неделя и официални празници.

СОД-Варна празнува 20 години партньорско доверие

20 години СОД- Варна

СОД-Варна празнува 20 години партньорско доверие

СОД – Варна отпразнува своя 20-годишен юбилей с много приятели в атмосферата на стилен коктейл. Всеки гост на събитието получи специален подарък – посребрена и ръчно изработена старинна монета със знака и посланието на СОД – Варна.

Домакините на коктейла и основатели на фирмата – г-н Любомир Димитров и г-н Стефан Ганков, заедно със своите съпруги, лично посрещнаха гостите – дългогодишни и лоялни клиенти и партньори.

В корпоративната история тази вечер остава с посланието на всички уникални подаръци, избрани за повода. Много от тях направиха рождения ден още по-знаков и изненадващ в духа на трите думи в абревиатурата на СОД – Варна: Сигурност. Отговорност. Доверие.

Г-н Любомир Димитров разказа на гостите любопитните моменти от създаването на фирмата и сподели много лично емоцията, свързана с 20-годишния юбилей. Моменти на риск, на подкрепа от приятели, на доверие от колеги, на ежедневен труд и анализ на предизвикателствата, на изграждане на силен и сплотен екип. Г-н Димитров благодари на семейството си за подкрепата през изминалите години и изненада всички гости с много лична молба – да простят всяка неволна грешка в дейността на охранителната компания през годините. „Защото вие можете без нас, но ние без вас – не!“, подчерта основателят на СОД – Варна.

Г-н Стефан Ганков, съосновател на фирмата, също благодари на всички клиенти на СОД – Варна за огромното доверие, което им гласуват вече две десетилетия. „Взискателните клиенти винаги са ни помагали да бъдем на нивото, което изисква грижата за сигурността – високо“, сподели Стефан Ганков и пожела на всички свои колеги здраве и смело да заявяват идеите си за развитие на екипа.

С ритъма на боса нова, чилаут и джаз музикантите от „Vibe Slaves“ – един от най-свежите и атрактивни музикални проекти на Варна, заредиха партито с емоцията на лятото.

От екипа на СОД – Варна презентираха историята си в 6-минутен видеоклип, събрал основните факти от 20-те години на фирмата.