Пишете ни на: office@sodvarna.com
Обадете ни се на: 052 602 179, 052 602 779
Работно време на офиса: от Понеделник до Петък от 08:00 до 17:00 часа. Почивни дни: събота, неделя и официални празници.

За нас

История

СОД – Варна е основана на 27 май 1997 г. и от самото начало се управлява от екип с богата професионална биография и доказан авторитет в системата за сигурност. „Да защитим усещането на нашия клиент, че нищо лошо няма да му се случи“ е основната ни мисия и цел в дейността ни.

В историята и опита на своята 20-годишна дейност всеки ден поставяме на първо място сигурността на своите клиенти и сигурността на охранителя. За всеки нов клиент осигуряваме баланс в стойността на необходимата услуга. Не правим компромис с качеството на техниката. Ние не предлагаме общ стандарт за сигурност… Ще ви предложим индивидуален подход към възможна ситуация и оптимално решение за нея в отговор на всяко конкретно запитване.

През последните 10 години развихме ефективна система на вътрешен анализ и контрол за всяко алармено събитие. Това ни позволява да бъдем винаги на нивото, което сме поели като отговорност за сигурността на нашите клиенти. Увеличихме патрулните екипи за покритие на града и днес във фирмения автопарк разполагаме с 54 автомобила.

ЗА НАС

СОД – Варна е една от първите частни компании за сигнално-охранителна дейност в страната. Вътрешната система за работа с клиентите и моделът на взаимодействие между отделните екипи ни превръщат във водеща фирма за сигурност и охрана. 20 години създаваме висок професионален стандарт в сигурността като система от вътрешни правила, анализ на междинните действия и обучителни програми, разработени от ръководните екипи на компанията.

СОД – Варна предлага високо качество на всяка услуга към клиента, свързана с възможността да реагираме на охранителен сигнал до 3 минути.

СОД – Варна си партнира с доставчици на близо 100 търговски марки алармени системи, като в същото време сме развили отдел, специализиран в създаване на собствени технически разработки.

Предлагаме високопрофесионални решения за сигнално-охранителни системи, изцяло съответстващи на всички норми от вътрешното законодателство и технически изисквания за прецизна работа.

СОД Варна, връзки с клиенти

Отдел "Маркетинг"

Четирима специалисти по продажби и връзки с клиентите ще ви посрещнат в офиса ни на ул. „Бузлуджа“ № 15 или ще дойдат на място при вас за първоначален оглед на обекта. Те ще чуят вашето желание и ще обсъдят заедно с вас нужното осигуряване на обекта. В отдел  „Маркетинг“ ще получите пълна информация и подкрепа в избора на услугата по охрана за вашия дом, вила, офис, предприятие, институция. За контакти с отдела: 052/602-179 и 052/602-779

СОД-Варна технически екип

Отдел „Технически  дейности“

16 техници с инженерно образование са в екипа, който изгражда охранителната система и следи за нейната изправност с възможност за поддръжка във всеки момент. Нашите техници ще разгледат подготвеното от колегите в отдел „Маркетинг“ задание, за да ви предложат най-ефективното техническо решение.

Мобилен екип на СОД- Варна

Отдел "Охранителни дейности"

Предвид спецификата на услугата по охрана, изискваща синхронизирана екипна работа, всеки охранителен екип е подкрепен в дейността си от дежурния оперативен център в СОД – Варна. Охранителите специалисти изпълняват вътрешното ръководство за работа в условията на охранително обследване за нашите обекти. Всеки от охранителите във фирмата задължително завършва първоначално обучение от 40 часа, след което преминава учебна година в системата на СОД – Варна. Обучението покрива всички необходими знания в правната сфера, бойната и физическата подготовка, психологическите тестове. Всеки патрулен автомобил е оборудван с таблет за визуализация на местоположението на охраняваните обекти с цел максимално бързо локализиране на обектите при алармени сигнали.

дежурен оперативен център на СОД- Варна

ДЕЖУРЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР

Екип от 10 служители. Наричаме ги „невидимия“ екип на СОД – Варна. Всяко действие за сигурност и охрана е съгласувано с тях. На всеки постъпил сигнал за аларма те реагират за време от две до пет секунди – получават сигнал за аларма, локализират мястото на компютърна карта и изпращат екип. Всеки обект е анализиран в охранително обследване и при необходимост то се изпраща за секунда до патрулния екип чрез разработена от нас система за вътрешна комуникация.

Служителите в дежурния оперативен мониторинг център са в постоянна връзка с охранителните екипи и с клиентите. Сигнали за незабавно отстраняване на възникнали технически проблеми в системите за контрол и охрана на всички обекти, включени в мрежата на СОД – Варна, се приемат денонощно на телефони: 052/659-386, 052/684-700, 0888 000-600, вътр.00, 0888/456-749.

информация за контакти

ГАЛЕРИЯ