Пишете ни на: office@sodvarna.com
Обадете ни се на: 052 602 179, 052 602 779
Работно време на офиса: от Понеделник до Петък от 08:00 до 17:00 часа. Почивни дни: събота, неделя и официални празници.

Журналисти премериха стрелкови умения в СОД − Варна

Жена с пистолет на стрелбище Варна

Журналисти премериха стрелкови умения в СОД − Варна

СОД − Варна даде възможност на варненски журналисти да демонстрират умения по стрелба, като ги предизвика в състезание, пряко свързано с дейността на охранителния състав.

Състезанието се проведе в стрелбището, обслужващо бойната подготовка на охранителите от фирмата и провеждащо курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие за външни лица. Надпреварата мина в две дисциплини: “Класик” − стрелба по мишена от 25 метра с нискокалибрено оръжие и “Див запад” − от 15 метра с револвер. Журналистите бяха инструктирани лично от директора на фирмата Стефан Ганков, като специалното събитие за медии бе част от календара по отбелязване на 20 години от основаването на фирмата.

 Състезанието спечели операторът на Нова телевизия във Варна Юлиян Неделчев, след него най-точен бе фоторепортерът на БТА Красимир Тодоров, трети резултат постигна репортерът на БНТ във Варна Мариана Малева, която е и водач сред дамите.