видеонаблюдение Варна

В проектирането, изграждането и поддръжката  на системи за видеонаблюдение СОД – Варна използва последните иновационни продукти, най-нови технологии и разработки.

Предлагаме цялостни решения на системи за видеонаблюдение – от традиционни до уникални, но винаги изградени предвид специфичните изисквания на клиента. Много от системите могат да бъдат свързани в мрежа, което ще позволи отдалечено наблюдаване на обекта и периметъра му  през интернет.

Техническите екипи на СОД – Варна имат професионализма да ви предложат система за видеонаблюдение с различни функции – запис на видео и аудио сигнал в реално време, наблюдение през web, търсене и възпроизвеждане на записи, отдалечено (по интернет) преглеждане на записи, известяване за дадено събитие чрез SMS и e-mail и много други функции.

За сигурността на вашият дом, офис, склад, гараж или което и да е друго място, можете напълно да се доверите на техническият отдел на СОД – Варна. Нашите опитни инженери и тeхници с лекотa ще проектират и намерят оптималният вариант за сигурността на охраняемия обект. Вие като наш клиент ще имате възможността да избирате измежду най-съвременните камери, сензори и системи за охрана. Избраните системи за сигурност ще бъдат съобразени с разстоянието и размерът на периметъра, който ще се наблюдава. Техническият ни екип ще Ви консултира за изборът и монтажът на охранителната система.

Екипът ни се състои от специалисти с многогодишен стаж и познания за най-новите тенденции в охранителния бизнес. Те ще Ви помогнат да планирате всичко до последният детайл. Сигурността на вашата собственост ще бъде гарантирана от нашите системи. Изберете СОД – Варна за да се погрижите за вашата и за сигурността на вашите близки. Доверете се на доказаният опит и професионализъм в сферата на охранителната дейност.